Framgångsrikt koncept i över 60 år

Vi har framgångsrikt erbjudit operationell leasing till större företag genom CarPay Fleet (tidigare Svensk Vagnparksfinans). Vår expertis har möjliggjort en smidig och trygg mobilitet samtidigt som företag fått en förenklad och minskad administration. En operationell leasing kommer med ekonomisk trygghet, garanterade restvärden och kostnadsgarantier för service, reparationer och däck.

Genom CarPay Move hjälper vi små till medelstora företag att mobilisera sig utan krav på en större vagnpark. Vi erbjuder tjänstebilar på ett enkelt och tryggt sätt paketerade efter våra kunders behov.

Behovet av en grön omställning

Vår expertis har gjort det möjligt att paketera smarta och enkla lösningar som gör det lättare att ställa om. Med ett brett utbud av noga utvalda och attraktiva modeller kan vi möta våra kunders efterfrågan och erbjuda lösningar som underlättar en grön omställning.

En föränderlig värld skapar nya behov, vi finns här för att möta dem.

Tryggheten genom en stabil svensk bank

Bakom CarPay Move står Volvofinans Bank, ett helsvenskt och stabilt bolag sedan år 1959. All finansiering genom CarPay Move hanteras därmed av Volvofinans Bank.